Tuesday, 6 June 2017

a little thing called love

Assalamualaikum.

Hai, update lagi hahaha biasalah bosan takde buat apa lepak sini lah nak membebel.

Ok ok, aku baru lepas layan cerita Thailand, First Love / A Little Thing Called Love / Crazy Little Thing Called Love. Lama dah cerita ni tahun 2010. Cerita ni famous, korang mesti tahu nye kan. Aku dah pernah tengok 2 3 tahun lepas tapi dah tak ingat sangat so aku tengok lah semula.

Feeling teruks gais! Aku rasa dulu takdelah feeling sangat haha tak tahu lah masa tu tengok masa tengah mengantuk ke apa ke sampai tak rasa apa xD Tapi kali ni macam boleh relate pulak. (EH?) Dah tengok hari ni, esok tengok lagi tapi skip2 lah kan. Tapi kenapa setiap kali tengok, aku nangis??

Kenapa nangis? Hahahaha. Aku rasa aku bayang kalau aku kat tempat perempuan (Nam) tu. Sedih weh :'((((( 3 tahun dia simpan perasaan suka dia, bila dah berani confess adumak laki (Shone) tu baru je bercinta dengan orang lain. Like baru seminggu. Ish kalaulah dia confess awal sebab laki tu pun sebenarnya dalam diam suka dekat dia jugak eeeeee tapi tak mengaku eeee geram tau lepastu jumpa balik lepas 9 tahun omg so loooongggg i cant lah, setia betul sanggup tunggu awwhh (just wondering is this thing betul-betul terjadi in real life?) Tapi yang bagusnya, dalam 3 tahun tu dia banyak berubah sebab laki tu macam jadi inspirasi dia lah nak belajar betul-betul semua something like that. Sebab cinta kot? Hmm

Aku cakap aku boleh relate sebab aku bila suka orang pun aku pendam sesorang, bila nak move on pun sesorang. Malas nak cerita dekat orang (tak cerita kat orang pun gosip tersebar gak sana sini, eh opss). So aku bayanglah kalau benda tu terjadi dekat aku like penat je pendam perasaan sesorang uish perit dohhhh hahahaha ok lah cukuplah tu meroyan tak nak lah cerita bebanyak kahkah Saje nak cerita apa yang aku boleh relate jeee

Part ni sedihhhh
Nah quote dari cerita ni;
"All of us have someone who is hidden in the bottom of the heart. When we think of him, we will always feel a little pain inside. But we still want to keep him."