Sunday, 20 September 2015

iShip Ohana


We keep this love in a photograph 
We made these memories for ourselves
Where our eyes are never closing
Hearts are never broken
Times forever frozen still

Kami dah macam satu family, classmates paling rapat selama duk kat cfs ni :'( Makin rapat sebab kami buat projek sesama, pergi Melaka bersama, kenangan paling indah yang tak mungkin dapat kami lupakan. 

Macam-macam usaha kami buat nak sampai Melaka tu hmmmmm sedih sem ni dah nak habis. Kami meeting, lepak sesama hampir setiap hari. Serius kami dah macam family ya Allah sedihhnyeeeee :'(

K tak sanggup nak teruskan, too many memoriesssssssss :'( Biarlah semua kenangan ni tersemat dalam hati dan ingatan masing-masing :'( Semoga Allah kekalkan hubungan kami sampai ke syurga, Aminn

Tuesday, 8 September 2015

Stalker

Takpe, aku tak delete blog ni. Nanti dah bawak haluan masing-masing, kat sini lah tempat nak tahu cerita aku kan. Ok sedihhh, tak nak cerita banyak. Mengharapkan masa kita semua bersama panjang lagi.