Saturday, 29 April 2017

Hello Heart

Assalamualaikum.

Hello heart. Could you please take care of yourself? Do not easily fall in love with everyone that you meet, with someone that being nice to you, with someone that cares for you. You know that person just want to be your friend. Thats it. But you, my heart, please do not take it so serious like you think that person is the right one for me (?). Yes, it might be the one for me. But we dont know about it yet. The right one will come, no worries. I just dont want to feel heartbroken. It hurts. 'Move on' is so hard people.


Deep in my heart, I wish I'll fall in love with the right one. Only.

Tuesday, 21 March 2017

After a year, I'm here

Assalamualaikum.

OMG HAI HAI HAII :D *Lels excited gila* Lama gila tak update. Dah setahun dah. Sebenarnya aku busy sampai aku lupa aku ada blog ahahahaha dia macam ni tadi, aku saje je lah google nama aku sendiri kahkahkah lepas tu keluar lah blog ni. Terus bukak and baca xD Takde lah segan sangat bila baca blog sendiri sebab ni blog yang baru buat 2-3 tahun lepas yang versi matang sikit hiks

Aku update blog ni for fun je. Aku tak mengharap orang baca pun. Siapa nak baca, baca. Tak nak baca? Sudah, pergi main jauh-jauh :D Ni untuk aku sendiri, nampak tak aku excited terox bukak blog sendiri, lepas tu baca balik hahahaha 

Selama setahun ni, macam-macam dah terjadi. Tapi tu lah sebab aku dah lupa pasal blog ni, aku pun tak bercerita kat sini. Takpelah, lepas ni kalau aku ingat, aku share lah pasal life aku. Haha life aku takdelah menarik sangat pun nak cerita-cerita ni, setakat ni aku enjoy je. Dengan semua kesenangan kesusahan kesedihan kegembiraan semua lah, well guys this is life okay, biasalah susah senang. Kita lah sendiri yang decide macam mana nak handle.

So....

Nah ni yang latest lah yang aku boleh share apa yang aku join. Baru je 10/3 lepas. It's CHECKMATE. By Juragan Pentas Production. Ni teater ke-3 yang aku join. Tapi aku crew je, sorry lah I takde bakat nak jadi pelakon hihi. Best tau! Sumpah crew ke cast ke even management, semua jenis bagi positive vibes.  Macam family. Aku turun training setiap malam, dia macam buat aku release stress lepas seharian pergi kelas semua. Aku suka! Ni salah satu kenangan manis aku. Aku kenal ramai orang, aku bergaul, aku have fun dengan dorang, kadang2 aku rindu jugak nak turun training semua :'( #taknakmoveon

Panjang lah kalau aku nak cerita kat sini pasal dorang. Meh lah aku share gambar sikit hehehe

Director kitaaa, Kak Farah <3

Audio crew, me and helmie :) 
Iki yang ada penyakit autism, ibu dan abang.




Hero datang..

Part fav, students semua best gilaaa

Cikgu Puteh marah Iki

Lagu tiga kupang~

Misteri...

*white*

Lompat si katak lompat~

*black*

Bertarung atas chess board














Team Checkmate


Eh? Ahahaha
Psst, no gosip-gosip k hahaha thank youuuuu.